Ombygning / Glade ombyggere / Bjarne og familie

Vandskade - og alt ender godt

Bjarne Krog og hans familie har brugt Henrik Fredsbo som førstevalg, når der har været brug for håndværker i huset. Henrik Fredsbo har været deres faste håndværker i mere end 21 år!

”Henrik har ordnet alt lige fra dryppende vandhaner, udskiftning af sternbrædder, og her for nylig – en total renovering af vores hus.”

Familien Krog fik lige pludselig gulvvarme i rum, der ikke var lagt gulvvarme i. Og første opringning var til Henrik Fredsbo, som sikkert guidede familien gennem hele processen med forsikringsselskab, fraflytning, opgravning af gulve i hele huset og en perfekt renovering. En proces, der varede tre måneder.

”Henrik var på byggepladsen hele tiden, han har en umådelig høj faglig stolthed, både på egne og andre håndværkers vegne. Henrik var over alt, og var ikke bleg for at bede de andre håndværkere om at yde deres ypperste. Han er detaljens mand.”

Familien Krog fremhæver Henrik Fredsbos fleksibilitet og hans ærlighed som noget ganske særligt. Den ærlig og redelig rådgivning, som er vigtig i et så omfattende projekt, som en totalrenovering af et hus er.

 

Håndværkerfradrag
 
 
Hustjek
 
”Du ved, hvor du har Henrik, han er hudløs ærlig, han kommer med anbefalinger, som optimerer det færdige resultat håndværksmæssigt, visuelt – og i det daglige liv i huset.”
Fredsbo Huse ApS | CVR: 25 47 02 57 | Randersvej 100B, 8362 Hørning  | Tlf.: 40 59 38 20 | fredsbo@fredsbo-huse.dk