Karen Worm Hansen

Tre aktive børn og to voksne – det kræver et hus af en vis størrelse. Karen Worm Hansen og hendes mand startede derfor husjagten. I Virring fandt de den helt rette grund, perfekt placering, tæt på skole og daginstitution – og tæt på arbejdspladser og familien.

Da Karen Worm Hansen og hende mand hørte, at der allerede var planer for grunden på et hus fra Fredsbo Huse, slog de til. Med tre små børn, to jobs og et hus der skulle sælges, var der mange ting, der skulle gå op i en højere enhed.

”Vi havde brug for en fleksibel bygherre, vi havde ikke fået solgt vores hus, men vil gerne sætte vores præg på det hus, vi håbede, kunne blive vores. Så vi lavede en betinget købsaftale med Henrik – og det var et godt valg.”

Karen Worm Hansen og hendes mand beskriver Henrik Fredsbo som en tillidsvækkende og troværdig mand. Og bundreel! Det afgivne tilbud indeholdt til punkt og prikke alle de opgaver, der var nødvendig for at kunne bygge et nyt hjem til familien. Budgettet holdt, og der var ingen overraskelser.

Karen Worm Hansen og hendes mand flyttede ind i det 150 kvm. store hus i 2008. Grundplanen på huset havde de været med til at optimere, så den passede til familiens tre børn. Alt inventar er udvalgt i samråd med Henrik Fredsbo.

”Det har været en god erfaring, at bygge sammen med Henrik, en tryg proces, hvor vi blev taget med på råd, lyttet til og vejledt kyndigt.” 

 

Håndværkerfradrag
 
 
Hustjek
 
 
Som førstegangs-husbygger, så anede vi jo i bund og grund intet. Det er en stor og omfattende proces, og du har bare brug for en person, du kan stole på. Og Henrik er sådan en person, han var altid til at få fat i, og vi havde hele tiden følelsen af, at han var oprigtigt interesseret i at bygge vores hjem. Vi var ikke ’bare en kunde’."
 
Karen Worm Hansen
Fredsbo Huse ApS | CVR: 25 47 02 57 | Randersvej 100B, 8362 Hørning  | Tlf.: 40 59 38 20 | fredsbo@fredsbo-huse.dk